Foredag om Jøder/Israel

      

 
 

 

 
 

Foredrag -  DIF 2020 / 2021           

 


Dansk-Israelsk Forening (DIF), Århus NYHEDSBREV – Oktober 2020

Nyt fra Dansk-Israelsk Forening (DIF) i Århus. Denne gang med fokus på de næste foredrag, Taste of Israel i Århus.

Tirsdag, d. 2. marts 2021 kl. 19.00. Stiften Loungen, Frederiksgade 78B, st., 8000 Århus C.

 

Mit liv i Israel: At leve i en konfliktzone. v/ Sarah Arnd Linder, Israel.

Sarah Arnd Linder er 34 år, dansk jøde bosat i Israel på 14. år, hvor hun har taget det meste af sin uddannelse - Bachelor i Conflict Resolution and International Affairs fra Interdisciplinary Center Herzliya og en Masters i Mellemøsthistorie fra Tel Aviv Universitet, Israel. Dansk-Israelsk Forening (DIF), Århus, Nyhedsbrev –
For fem år siden grundlagde Sarah "Political is Personal - PiP" - et projekt, baseret på interviews med israelske og palæstinensiske kvinder, der frit fortæller, hvorledes konflikten har påvirket deres hverdag.
Sarah har afholdt adskillige foredrag om PiP, primært i Danmark, men også i Frankrig, Finland, Israel og ved EU-Parlamentet i Bryssel. Denne gang vil hun dog komme ind på sit eget, personlige forhold til Israel - fra at tale om sin personlige tilknytning, sine erfaringer og oplevelser i området, som har væ-ret med til at skabe hendes politiske holdninger ift. Israel og de palæstinensiske områder.

Ved alle foredrag er der mulighed for venskabelig debat og socialt samvær. Dansk-Israelsk Forening (DIF) serverer kaffe, te og kage (gratis). Der er entré til alle foredrag.
Tilmelding er ikke nødvendig.

Prisen for et enkelt foredrag er 75 kr. Rabatpris for studerende (studiedokumentation) og unge.
Entre kan betales kontant eller med MobilePay ved indgangen. Ret til ændringer forbeholdes.

Læs mere om foredragsholderne og hele foredragsrækken: www.dif-aarhus.dk TICP (The Israel Cartoon Project) is a platform for leading Israeli cartoonists and pro-Israeli cartoonists from
around the world.